TARTU, ESTONIA

Toidutalumatuse veretest – varjatud toiduallergia test (63 toiduainet)

Käesolev  test on mitte konventsionaalne analüüs ja kuulub täiendmeditsiini valdkonda. See on kvalitatiivne toiduainete talumatust näitav analüüs, mille tulemusi tuleb kindlasti võrrelda kliiniliste sümptomitega. Toitumise muudatusi ei tohi alustada omal käel vaid pärast konsultatsiooni eriala spetsialistiga. Toiduainete talumatuse kitid pärinevad Itaalia firmalt: Antigenia – Via Avesella 26 – 40121 Bologna, Italia.

Toiduaine tulemus Toiduaine tulemus Toiduaine tulemus
lehmapiim lambapiim kitsepiim
pärm keemiline pärm riis
mais nisu kaer
sealiha rukis tatar
veiseliha kalkuniliha krevett
kanaliha munavalge munakollane
lõhe tuunikala lest
siniste kalade segu * kaalikas punapeet
kartul tomat paprika
suvikõrvits lehtsalat seente segu
porgand küüslauk sibul
seller lillkapsas sidrun
õun kiivi apelsin
ploom aprikoos banaan
maasikas must sõstar astelpaju
viinamari ananass kreeka pähkel
arahiis mandel sarapuupähkel
kookospähkel hernes aeduba
kohv tee kakao
avokaado oliiv soja
valge suhkur mesi roosuhkur

Toidutalumatuse veretest – varjatud toiduallergia test (176 toiduainet)

Toidutalumatuse veretestiga kaasneb ka kohustuslik testijärgne arsti konsultatsioon.

Kindlasti vajalik korduv konsultatsioon 1-2 kuud peale vereproovi tegemist.

Inimese vereseerumis uuritakse antikehasid toitainete suhtes.

Selle testi tulemusel saab tegeleda toiduülitundlikkuse diagnoosimise ja raviga. Toiduainest hoidumise eesmärgiks on inimkeha mürkainetest vabastamine.

Individuaalsest toiduvalikust kujuneb välja tähtis osa profülaktilises meditsiinis.